2017. december 11., hétfő

Angol Tenisz II.

A sorozat második részét kezdjük Andover városával, azon belül pedig a The Sports Academy tenisz grundjával, amely nem engedett komolyabb bepillantást a játéktérre. A külső környezetből ítélve elég lepusztultnak látszott a környék, de ez nem jelenti azt, hogy nem működhet itt egy jó kis klub, jó kis pályákkal.
Chalfont St. Gilesben már egy teljesen más kép fogadott. Rendezett környezet, szép helyi teniszklub, ránézésre kifogástalan pályákkal, kiszolgálással. A Chalfont St. Giles otthona amolyan harapófogóban volt, a helyi krikett és labdarúgó klub között.
Gerrards Crossban, a Dukes Lanen is hasonló volt a helyzet, igaz itt már jártam korábban, így nem ért nagy meglepetésként az exkluzívnak kinéző teniszklub otthona.
Henley-on Thames városában, a Rupert House Playing Fields keretein belül találkoztam pár tenisz grunddal, amelyek nem néztek ki olyan jól mint az előző két esetben, de ez csak a pályák borításának minőségére igaz, a környék az itt is szép volt.
Southamptonban a Hampshire Tennis and Helath Club épületegyüttese egy teljesen más kategória volt. Ez egy nagyváros, nagyobb sportközpontja volt és számomra sokkal idegenebb, mint az eddig felsorolt falvak, kisvárosok hangulatos kis otthonai. Azért szó és képkészítés nélkül nem mehetek el az ilyen ultramodern csodák mellett sem, így a Hampshire THC otthona is a blogra került, igaz a közelébe már nem mentem, a szomszédos krikett stadiontól fotóztam csak át.

Andover - The Sports Academy:

Chalfont St. Giles - The Playing Fields / Bowstridge Lane:


Gerrards Cross - Dukes Lane:

Henley on Thames - Rupert House Playing Fields:

Southampton - Hampshire Tennis and Health Club:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése