2018. január 25., csütörtök

Debreceni Bitumenes Kispályák I.

Debrecen több tucat kispályával rendelkezik, ebből következik most 5 aszfalt borítású kispálya az oktatási rendszert szolgáló intézmények különböző szintjeiről. 
A Bányai Júlia Általános iskola kispályája az iskola főépülete mögött, a kíváncsi szemek elől elrejtve van kialakítva. Aki mégis bejut az iskola melletti kisutcába, annak magas téglafal, bokrok és kerítés állja útját abban, hogy a pályáról képet csináljon. Feltételezésem szerint kevés ilyen "nem normális" fazon van és én sem szeretnék őröltebbnek kinézni, mint amilyen vagyok, így megelégedtem a külső fotózással, amelyen a játékteret határoló kerítés látszik.
A Campus területén található kispályáknál más volt a helyzet. Ezen küzdőterek már messziről jól látszottak, akár a Főnix parkolójából is lencsevégre kaphatóak, így nekem se volt nagy kihívás a megörökítésük. 
Az innen nem messze található Hunyadi János Általános Iskola kispályája sem hordozott magában sok kihívást, hiszen az utcáról könnyedén lefényképezhető. Ráadásul a DSI sok sportolóját adó iskola grundja kispadokkal és kisebb nézőtérrel is rendelkezik, így kicsit több van benne, mint egy sima bitumenes pályában.
Innen az Újkertben található Dienes László Szakközépiskola és a mellette lévő Könnyűipari Szakközépiskola bitumenes pályáira ugrunk, ahol pár évvel ezelőtt már készítettem felvételeket és azóta semmi nem változott, a szinte egymás mellett lévő két grunddal kapcsolatban.

Bányai Júlia Általános Iskola:

Debrecen Campus:

Hunyadi János Általános Iskola:

Dienes László Szakközépiskola:

Könnyűipari Szakközépiskola:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése