2017. október 28., szombat

Wales Rugby


Walesben egy nagyon jót túráztunk pár hónappal ezelőtt és sikerült szinte körbe menni az egész országon, de így is csak töredékét láthattuk Wales igazi szépségének.
Az igazi szépség persze mindenkinek mást jelent, nekem például sokszor egy-egy stadion az. Most nem ezek kerülnek fel a blogra, hanem pár véletlenül felfedezett rögbipálya, amelyekbe az út során futottunk bele a feleségemmel.
A Maesdu Recreation Groundon kialakított 4 rögbipályát csak a magasból láthattam, amikor Llandudno mellett lévő Great Ormra libegőztünk felfelé. Mivel hamar feltűnt a magasba meredő rögbikapuk szára, nem tétlenkedtem és csináltam pár felvételt a Llandudno RFC otthonáról.
Glynneath városát csak érintettük, amikor hazafelé tartottunk a körutazásunkról, de szerencsémre éppen a Abernant Park Stadion mellett haladtunk el és párom szemfülességének köszönhetően a Glynneath RFC otthona is feliratkozhatott a listámra.
St.Davids sziklás partjain sétálva szintén a rögbikapuk mutattak irányt a Nun Street felé, amely a helyi St. Davids RFC otthona. Mivel igen távol voltunk sportteleptől, csak éppen hogy sikerült pár értékelhető képet készítenem, de legalább innen is vannak képkockáim.

Llandudno - Maesdu Recreation Ground I-IV (Llandudno RFC):

Glynneath - Abernant Park Stadion (Glynneath RFC):

St. Davids - Nun Street (St. Davids RFC):


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése