2017. október 28., szombat

Angol (Nem Használt) Focipályák III.

A sorozat újabb állomása Andover, Chesham, Piddington és Rickmansworth elfeledett játéktereit mutatja be képekben.
Andoverben a Charlton Leisure Centre sporttelepén volt egy focipálya, amit ma már nem használnak erre a célra, de a terület alapos karbantartásának köszönhetően bármikor vissza lehetne állítani a kapukat és kimérni a játékteret.
Cheshamban két parkot is találtam, ahol már nincs meg a focipálya. A Botley Road Playing Fields területén pár éve még biztos, hogy élénk krikett és labdarúgó élet volt, de 2016-ban már csak egyéb szabadtéri rendezvényeknek ad otthont a terület. Nashleight Hill Play Area számomra elég furcsa volt, hiszen a még álló egyik kapufa is elég "keceg oldalt" állt, így felmerült bennem a kétely, hogy egykoron volt e itt egyáltalán focipálya? Persze az is meglehet, hogy a domb, a focipálya után lett domb, ezért a játéktér fele lett a kialakított domb alja.
Piddingtonban már nem használják a nagypályát, viszont keresztbe fut rajta egy kicsi, amin láthatóan még szoktak futkorászni a labda után a helyiek. Az egykori pályát körbevevő sövénynek hála a játéktér még jól behatárolható és így jól fotózható.
Rickmansworthban a Park Roadon pár éve még élénk rögbi és labdarúgóélet volt, de az idei esztendőre már teljesen eltűnt ezen két népszerű sport a palettáról. 2017-re az egykori 3 focipálya körvonalai is eltűntek, így itt is csak a rét megörökítése maradt a feladatom.

Andover - Charlton Leisure Centre:

Chesham - Botley Road Playing Fields:

Chesham - Nashleigh Hill Play Area:

Piddington - Piddington Football Ground:

Rickmansworth - Park Road Football Grounds I-III:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése