2017. október 28., szombat

Angol (Nem Használt) Focipályák II.

A sorozat második részeként csupa "W" betűs település elfeledett labdarúgópályája kerül megosztásra. Jöjjön tehát Wilmcote, Wheeler End, Well End és Watford a sorban.
Wilmcote egy apró kis falu Stradford mellett és nem annyira a sportjáról, mint inkább Shakespeare édesanyjának farmjáról híres. Mi is ezért utaztunk el a településre, de aztán szabadjára engedtük a fantáziát, ami nálam azt jelenti, hogy irány a helyi focipálya. Hamar meg is találtuk, így fotózhattam bátran, habár labdarúgásra már egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán használják a területet.
Wheeler End településen már nem volt ilyen szép a látvány, az egykori sportpályákat teljesen benőtte a gaz és csak itt ott van a területen egy-egy  ösvény vágva a kutyasétáltatóknak.
Well Enden sincs már pálya. Pár éve még egy törött kapufát találtam a kerítés mellett az enyészetnek adva, de idén már az sem volt meg, így csak egy "kaszálót" sikerült lencsevégre kapnom.
Watfordban két helyen is jártam, ahol már nyoma sincs a labdarúgópályáknak. Az első a King George V. Playing Fields területe, ahol ugyan él és virágzik pár sport, de a labdarúgás nincs ezek között. A hatalmas parkban egykoron több pálya is volt. A központi épület egyik oldalán mindjárt kettő, míg a másik oldalán három, így összesen 5 pálya az, aminek ma már nyomát sem lehet látni. A második sporttelep a West Hartfordshire Sports Ground volt, ahol szintén komoly sportélet folyik, de nem a labdarúgásban, hiszen az egykoron két pályából ma már semmi nem látszik.

Wilmcote - Wilmcote Village Hall Sports Ground:

Wheeler End - Wheeler End Common:

Well End - Wendover Road:

Watford - King George V. Playing Fields (Football Grounds I-II):

Watford - King George V. Playing Fields (Football Ground III-V):

Watford - West Hartfordshire Sports Ground:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése