2017. október 28., szombat

Angol (Nem Használt) Focipályák I.

Egy kisebb, négy részes sorozatot engedek most szabadjára, amely 4x5 angol labdarúgópályát fog taglalni, amelyeket vagy nem használnak már, vagy teljesen elhanyagoltak. Ebből az első Amersham, Berkhamsted, Chalfont St. Peter, Durrington és Gerrards Cross elfelejtett vagy nem használt grundjairól ad  képi emlékeztetőt. 
Amershamban a Harvines Parkban egy egész jó állapotú Bowling Green és egy krikettpálya található, illetve az erdő alatt egy néha használt, ideiglenes kapukkal felszerelt focipálya, ami egyelőre kihasználatlanul várja egy állandó csapat jelenlétét.
A berkhamstedi Langley Meadow Playing Area is csak ideiglenes meccseknek ad otthont, így se kapuk, se kimért játéktér nem volt észrevehető a területen 2016-ban, de a park még park és a fű is szép zöld volt.
Chalfont St. Peterben az egykori Goldhill Common területén lévő focipályának csak a körvonala látszanak, de legalább látszanak. Az azonosításban nagy segítségemre volt az egykor talán lelátóként használt kisebb földsáncok, melyeket már szépen benőtt a fű. Alaposabban megfigyelve az egykori játéktér is bármikor használható lenne egy alacsonyabb osztályú meccs lebonyolítására.
Durringtonban is hasonló a helyzet mint az előbbiekben. Az Avon Valley College Fitness Centre központjához tartozó füves terület még áll, a gyep nyírva, de az egykori labdarúgópályának már nyoma sem volt 2016-ban.
Gerrards Crossban a West Common Roadon volt az egykor önálló labdarúgócsapat otthona, de mióta egyesületek a szomszédos Fulmer gárdájával, a hazai meccseket ott bonyolítják le, itt pedig csak egy nagy zöld terület árulkodik arról, hogy egykoron itt is szaladgáltak a bőrgolyó után.

Amersham - Harvines Park:

Berkhamsted - Lagley Meadow Playing Area:

Chalfont St. Peter - Goldhill Common:

Durrington - Avon Valley College Fitness Centre:

Gerrards Cross - West Common Road:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése