2018. június 20., szerda

Wales - Football Pitches II.

A második részben kicsit közelebb merészkedtem a játékterekhez, így valamivel jobb felvételekkel tudok szolgálni az érdeklődőknek Wales focipályáit illetően. Taly-y-Bont nevű település sok található Walesben, így most a tisztánlátás véget leszögezném, arról a faluról beszélek, ami Bangor közelében található. A helyi focipálya szépen  karban volt tartva a Cae Gwigin utcáján. Ráadásul a szomszédokra is odafigyeltek, és egy magasabb drótkerítés óvta a házak ablakait, és a nem túl forgalmas útra is kevesebbszer gurul ki így a labda.
Chepstowban a Mathern Roadon egy nagyobb sporttelep található, ahol a foci csak másodlagos, de azért akad gazdája a pályának, hiszen itt kergeti a bőrgolyót a kisebbik helyi egyesület, a Chepstow FC.
Pembroke városában sem a foci a legnépszerűbb sport, a krikett, de főleg a rögbi csapat sokkal népszerűbb, és ezzel együtt szebb és nagyobb otthonnal bír. A Lower Common Road ellenben csak egy focipálya a kastély szomszédságában.
Tinternben együtt használja a grundot a helyi krikett és labdarúgó csapat, és ha az ember csak a pályákat jön fotózni érdemes azt úgy tenni, hogy a mögötte található Tintern Abbey láthatóvá váljon, mert akkor igazán különleges képekkel tud előrukkolni a fényképész. Sajnos mi pont az Abbey romos épülete mellett álltunk meg, így innen kevésbé lettek látványosak a képeim.
A Bodlondeb Parkban is előrébb van a krikett és a tenisz a focinál, így a Conwyban található sporttelep focipályája, csak az amolyan műkedvelők otthona. Itt szerencsém volt, hiszen a pálya közelről való megszemlélése után, a kastély várfaláról is odalátni, így kétféle sorozatot is készíthettem a nem túl nagy jelentőséggel bíró pályáról.


Taly-y-Bont - Cae Gwigin (Taly-y-Bont FC):

Chepstow - Mathern Road (Chepstow FC):

Pembroke - Lower Common Park:

Tintern - Leyton Fields (Leyton Abbey FC):

Conwy - Bodlondeb Park:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése