2018. június 20., szerda

Wales - Football Pitches I.

A tavalyi walesi körutamon meglátogatott sportpályák nagy részének megosztásával még adós vagyok, de hiába teszek most fel két sorozatban újabb 10 grundot, a nagyja még így is közlésre vár majd. Persze valahol folytatni kell a megkezdet utat, és kis szorgalommal egyszer csak a végére érek majd ennek is. Caernarforn városából már felkerült a helyi labdarúgó stadion, de a Coed Helen Recreation Ground megosztásával még adós vagyok. Sajnos nem sikerül a legjobb felvételeket készítenem a pályáról, aminek egyszerű oka volt, a "folyóvíz" rossz oldalán parkoltunk, így csak a távolból sikerült megörökítenem a Coed Helen FC otthonát.
Ugyancsak távoli képeket sikerült készítenem a Great Orme félszigetén található focipályáról, amely egyetlen labdarúgó klubhoz sem köthető ugyan, de a pálya ettől még áll, és a távolból személve még játszanak is rajta. 
Llandudno városában, a The Oval sporttelepén is található két labdarúgópálya, közrefogva ezzel a kriketterek mezejét. A képeket szintén a távolból készítettem, így sajnos nem tudtam megítélni, hogy mennyire kap fontos szerepet ez a két grund a sporttelepen. 
Chepstowban több sporttelepet is sikerült feltérképeznem, de a Tenby Lanen található pályával nem volt szerencsém, mert épp egy lakóparkot építettek a szomszédba, így az utak le voltak zárva. Ezt nagyon bántam, mert a pálya a Walest Angliával összekötő Severn Bridge lábánál áll, pontosabban innen (is) jó kilátás nyílik a hídra. Ebben a szép környezetben fogadja hétről-hétre a Thornwell FC az ellenfeleit, de sajnos nekem most fityiszt mutatott.
Llanberis völgyében is sikerült pár pályát felfedeznem, de ebből egyet nem sikerült megközelítenem, így akár csak az előző négy esetben a The Ganolfan Football Pitch gyepéről is csak távoli képekkel tudok szolgálni az érdeklődők számára.


Caernarfon - Coed Helen Recreation Area (Coed Helen FC):

Llandudno - Great Orme Football Pitch:

Llandudno - The Oval Football Pitch I-II:


Chepstow - Tenby Lane (Thornwell FC)

Llanberis - The Ganolfan Football Pitch:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése