2018. június 19., kedd

Hajdú-Bihar: Tenisz

A magyar focipályák és sportcsarnokok mellett gyakran más sportpályák is terítékre kerülnek, amelyek többsége nem önálló, hanem egy nagyobb sporttelep része. Most a hajdúsági teniszé a főszerepe. Következzen tehát három, általam meglátogatott pálya.
Létavértesen a Debreceni úton van egy nagyobb sporttelep, amely nagyon szépen fel lett újítva, igaz, mindez csak a stadiont és az edzőpályát érintette, a mellette található bitumenes teniszpályára sajnos nem jutott a keretből. Habár gyanítom, nem is igen akartak foglalkozni vele, majd jó lesz később parkolónak. 
Nyíradonyban ellenben pozitív csalódás ért a Damjanich utcában. Ott ugyanis kiváló állapotban volt a sportcsarnok közelében található teniszpálya. Kérdés mennyire használják a grundot a helyiek, mert a minőség mellett a környezet is impozáns, itt élvezet lehet ütögetni, akár csak hobbiszinten is.
Debrecenben a Klinika területén szintén a sportcsarnok mellett van kialakítva a tenisz komplexum, amely több salakos pályát takar, és szerencsére a dokik használják is rendesen őket. Ez meg is látszik a pályák minőségén, amelyeket nem ártana már feljavítani egy csöppet, hogy legyen hol ütögetnie a jövő orvosainak is.


Létavértes - Debreceni úti Sporttelep:

Nyíradony - Damjanich utca:

Debrecen - Klinika / DEOAC:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése