2018. június 20., szerda

Small Grounds: Menorca

Menorcán a számtalan nagypálya mellett egy csomó kicsi is található. Ezekből szemezgettem most egy csokorra valót.
A sziget egykori fővárosában (Ciutadella de Menorca) három az egyben sporttelep található, azaz a három helyi nagy csapat otthona szó szerint összeér. A háromból viszont csak a Son Marcel stadion mögött van kialakítva egy kisebb műfüves sportpálya, ahol méltó körülmények között tudnak készülni a sárga-kék labdarúgók.
Es Grauban egy füves kis grund van kialakítva a nagypálya végében, de akár csak a nagytestvér, itt is jelentősen ki volt kopva a gyep, ami persze nem akadálya egy kellemes vasárnapi sörmeccs lejátszásának.
Es Mercadalban egy komoly kis komplexum van a településen, ami magába foglal egy műfüves kispályát, amelyre remek kilátás nyílik a sporttelep parkolójából.
Ferreriesben, a Sant Bartomeu sporttelepén is hasonló a helyzet, azaz minden egyes alkotóeleme igen jól nézett ki a pályáknak.
San Marquida tengerparti településen nem sok sportolásra alkalmas hely van, ide inkább pihenni, relaxálni érkeznek az emberek. Azért a part mellett volt egy homokos kispálya a sport iránt érdeklődőknek, amely fentről, egy kaktuszerdő árnyékában igen impozánsan festett.
Sant Lluisban is egy nagyobb sporttelep várja a sportolni vágyókat, ahol a stadion, sportcsarnok és teniszpályák mellett egy kispálya is található, de sajnos már túl késő és sötét volt ahhoz, hogy megfelelő minőségű képeket készítsek róla.  


Ciutadella de Menorca - Son Marcel:

Es Grau - Small Grass Pitch:

Es Mercadal - Sant Marti:

Ferreries - Sant Bartomeu:

Sa Marquida - Small Beach Pitch:

Sant Lluis - Municipal Sant Lluis:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése