2017. január 21., szombat

High Wycombe Bowls

High Wycombe városában szinte már mindent kiveséztem, de a Bowling Green pályákkal még adós vagyok, így most ezen sportclubok és "zöldjeik" következnek.
A város legnagyobb klubja a High Wycombe BC a Chesnut Avenue részen ütötte fel a központját, de sajnos eléggé elzárták a magamfajta grundvadászok kíváncsi kamerái elől. Mindössze az utcafrontról sikerült pár képet készítenem, amit több ugyan mint a semmi, de sajnos nem elég. Talán majd máskor, mondjuk egy meccsnapon több szerencsém lesz.
A város északi részén, pontosabban már a táblán is túl a Magnolia Parkban a Magnolia Park SSC van otthon és egy szép Bowling Greennel rendelkezik. A pálya remekül fotózható (fentről is) és körbejárható, így akit érdekelnek a hasonló kis zöld szépségek, azok ne hagyják ki a vizitet, ha arra járnak.
Vissza a központ felé a Rye Park szomszédságában van a Bassetsbury Manor épülete és ami nekem fontosabb, az épület egy Bowling Green pályával is rendelkezik, ami így felkerült a listámra. A gyepet a Bassetsbury Manor BC használja, akiknek a legnagyobb riválisa, az innen csak pár utcára található High Wycombe BC csapata.
Hazlemere egy kisebb része High Wycombe városának és mint ilyen, itt külön sportélet folyik, ami igen élénknek mondható. A fő sportok mellett a Bowling Green sem marad ki a helyiek életéből, így a The Recration Groundon a Hazlemere BC játékát csodálhatják meg szép környezetben az érdeklődők, amikor csak akarják.

Chesnut Avenue - High Wycombe BC:

Magnolia Park - Magnolia Park SSC:

Rye Lido Park - Bassetsbury Manor BC:

The Recreation Ground - Hazlemere BC:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése