2018. július 20., péntek

DVSC Kézi - Békéscsaba és Vác


A soroksári és budaörsi új helyszínek után két régi ismerős kerül fel a blogra. Két olyan helyszín, ahol rengeteg nagy csatát megvívott a DVSC csapata, és szerencsére ezek a párosítások jelenleg is a magyar első osztályú bajnokságban zajlanak.
A békéscsabai "kolosszeumot" egyetlen Loki szurkolónak sem kell bemutatni, hiszen aki aktívan szurkolt a DVSC kézilabdás lányainak, az biztos, hogy egyszer elutazott már az idén pont harminc éves sportcsarnokba, amely kialakítása miatt teljesen egyedinek számít Magyarországon. A mostani felvételek még 2015-ben készültek, nem meglepően egy BENKSE - DVSC párosítás alkalmával, Vikcsi szemszögéből. Köszönet neki érte.
A váci sportcsarnok igaz nincs olyan jellegzetes és ódon, mint a békéscsabai társa, de a helyi kézilabdás lányok NBI-be jutásával, folyamatosan nagy csaták helyszíne, és egy kedvelt helyszín, ha a Loki szurkolók utazásait vesszük figyelembe. Ennek ellenére sok csalódást megéltek már itt a debreceni drukkerek, de ez sosem szegte kedvüket az újabb túrára, amit már letudtak busszal, kocsival, vonattal és természetesen hajóval is. A 2014-es felvételekért köszönet Stolinak.
 

Békéscsaba - Városi Sportcsarnok:
Kép: Szabó Viktória

Vác - Városi Sportcsarnok:
Kép. Stolárcsik Tamás

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése