2018. július 21., szombat

Anglia: Focipályák duplán I.

Jöjjön akkor újabb angol focipálya sorozatom, amelyben a dupla pályás grundok kerülnek terítékre. Az első körben a londoni postások sporttelepe következik Harrow körzetéből, ahol a London Post Office Sports Ground áll, és a labdarúgókon kívül rögbivel, krikettel is foglalkoznak. A két focipálya semmi extrával nem rendelkezik, egyszerűen csak ki van mérve és jelölve két terület, ahová meccs idején odahúzzák a mobil kapufákat, és már rúghatja is a labdát a London POSSA FC labdarúgó csapata.
A Matlockban található Sheriff Fields is két sportpályával rendelkezik, amelyek egymás mellett vannak kialakítva, ugyanolyan kvalitásokkal. A különbség annyi, hogy az első számúhoz közelebb esik az öltöző, de amúgy semmi differencia nincs a két játéktér között. A területet az utánpótlás használja, vagy amatőr meccsekre, a helyi galerik valamelyike.
Milton Keynes városában, a Tattenhoe Lane Sports Ground területén is egy dupla focipálya szolgál a Milton Keynes City FC kedvére, és akár csak az előzőekben, itt sincs különbség a két labdarúgó pitch között, hasonló minőségben és kialakítással állnak rendelkezésére a csapatoknak.


London (Harrow) - London Post Office Sports Ground:


Matlock - Sheriff Fields:


Milton Keynes - Tattenhoe Lane Sport Ground:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése