2016. augusztus 3., szerda

Kis Cricket V.

A sorozat zárásaként ismét három kisebb létesítmény kerül fel az oldalra, befejezve ezzel krikettpályák ilyen irányú taglalását.
Wool település nem nagy, így az Urberville Hall Playing Field megtalálása nem okozott gondot. Hétvége lévén a pálya érintőlegesen használva volt, ugyanis a labdarúgóknak is itt van kialakítva a játékterük, amelynek egy kis része belelógott a kriketterek grundjába. A sporttelep amolyan mindenki számára elérhető sporttér, ahol a klubépület nem csak a csapatoknak, sportolóknak nyújt szolgáltatást, hanem a helyiek is ide járnak különböző tanfolyamokra, továbbképzésekre vagy éppen lagziba. 
Longborough soha nem esett utamba, így a Granborough roadon található krikettpályáért le kellett térnem a menetvonalról és ezzel az 5 perces kitérővel tudtam csak abszolválni a grundot. A pálya teljesen rendben volt. A fű nyírva, a felfestések megerősítve és az apró pavilon is szépen mutatott a fasor előtt. Az összképet csak egy lakókocsiszerű tákolmány rontotta, de a maga nemében még azzal se volt nagy gond. A lényeg, hogy megérte beiktatni ezt a kis kitérőt, mert amit láttam, azt máshol nem láthattam volna.
Taplowban már jártam egyszer a Cliveden Roadon, ami a helyi krikettcsapat otthona, de sokan csak a Ten Acres névvel jelölik. A pálya és környezete akkor is és most is rendben volt, mondhatni nem találtam kivetnivalót. Most kicsivel több időm volt a feltérképezésre, így az alaposabb munkával természetesen több fotó is járt, amit mindenki megtekinthet az oldalon.

Wool - Urberville Hall Playing Field (Wool CC):

Longborough - Ganborough Road (Longborough CC):

Taplow - Cliveden Road / Ten Acres (Taplow CC)


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése