2016. augusztus 13., szombat

Angol Krikettmezők

A pályák fotózása nem állhat le és a kifogyhatatlannak ítélt krikettmezők pedig csak rám várnak. A kisebb sorozat után következik újabb 5 grund, amelyek egy része klubokhoz, a másik része iskolákhoz, vagy éppen semmihez nem köthető. 
A Claycart Roadon, Aldershotban van egy szimpla pálya a Wellington szobor lábánál, pontosabban több is, de csak ezen az egyen van kialakított krikett játéktér. Mondjuk az is lehet, hogy csak volt, mert amikor arra jártam, már csak nagyon halványan lehetett felfedezni a pálya körvonalait.
Berkhamsetdben a Haslam Fielden egykoron labdarúgópályák voltak kialakítva, de 2016-ra már mindezek helyén a krikett dominált. A területet Shootway Playing Fieldnek is hívják és a Berkhamsted SCC iskolásai két pályán is gyakorolhatják eme nemes sportot.
Buchetts Greenben, a Berkshire College of Agriculture növendékeinek szintén van saját pályájuk, igaz a területet megosztják az iskola hokisaival, így együttesen használják, ápolják és tartják fent a területet.
Great Kingshillben a település központjában van kialakítva a Great Kingshill CC otthona, amely egyben hazai pályája a focistáknak is. Vagyis az előzőekhez hasonlóan itt is két különböző sport kiszolgálása folyik a Common Roadon.
Little Kingshillben egy pálya van a falu határában, ami csak a krikettereknek nyújt lehetőséget a sportra, viszont itt mindjárt két gárda is nyüvi a gyepet. A helyiek mellett ugyanis a szomszédos Amersham Cricket Club is használja a Heath End Roadot meccsekre vagy edzésre.

Aldershot - Claycart Road:

Berkhamsted - Haslam Field / Shooterway Playing Fields I-II (Berkhamsted SCC):


Burchetts Green - Berkshire College of Agriculture Cricket Ground:

Great Kingshill - Common Road (Great Kingshill CC):

Little Kingshill - Heath End Road (Little Kingshill CC / Amersham CC):



hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése