2016. június 18., szombat

Focipályák Angliából II.

Újabb három labdarúgópálya kerül terítékre, amelyekhez már, vagy még, de nem köthető komolyabb labdarúgó egyesület.
London, Hillingdon kerületének egy részét már sikerült alaposabban feltérképeznem, így az egykori Hayes Gate FC otthonául szolgáló Springfield Roadon már jártam korábban. Akkor még úgy tűnt, hogy a területet használja is a HGFC, de mostanra kiderült, hogy biztosan nem játszanak itt találkozókat. Azért a gyep még nyírva van a kerítéssel körbekapott játéktéren, de más pozitívumot nem tudok megemlíteni a területtel kapcsolatban.
Well Enden, ami Little Marlow egy része, de mégis Bourne Enddel van összenőve, szintén hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy úgy tűnt, itt már nagyon régen nem rendeztek labdarúgó meccseket. A terület itt is el volt zárva kerítéssel, de pozitívumot itt se tudnék megemlíteni, maximum itt is a fű kaszálását. Az egyik kaput megtaláltam összetörve a bozótosban, de más nem utalt arra, hogy egykoron itt labdarúgó meccseket játszott a Well End FC.
A Wooburn Greenhez tartozó Sappers Fielden sokkal vidámabb volt a helyzet, itt ugyanis még álltak a kapuk, így megvolt a terület labdarúgó formája. Igaz, az is látszott, hogy meccseket itt sem rendeznek, de legalább a játéktér még behatárolható volt, ráadásul mindenki számára elérhető és használható. Talán megmarad így a jövőben is és nem jut az előző két terület sorsára.

London - Hillingdon - Springfield Road:

Little Marlow - Well End / Wendover Road:

Wooburn Green - Sappers Field:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése