2016. június 19., vasárnap

Bowling Greens - Anglia





Elég régen szerepeltek már az oldalon a számomra különleges értékkel bíró Bowling Green pályák, amelyek hiányát most szeretném pótolni egy csokorra való kis szentéllyel.
Marlow városában a Pound La névre keresztelt területen található a Marlow BC otthona. A pálya különlegessége, hogy nem klubtagoknak szinte megközelíthetetlen, csak a hatalmas kőfal az, amit a park ezen szélén láthat az ember. Nem is sikerült bejutnom, vagy legalább bepillantást nyernem a pályára, így marad a kőfal fotózása.
Oxfordban, a Rover (Colvey) SSC otthonánál még ennyi szerencsém sem volt, ugyanis ott a teljes sporttelep le volt zárva, azaz csak jó messziről tudtam pár kockát lőni, ami szinte semmit nem árult el számomra a Roman Way Bowling Green állapotáról és kihasználtságáról.
Stratfordban már jóval kedvezőbb helyzetben voltam és az NFU Mutual SSC sporttelepén található Bowling Green pályát már közelebbről sikerült lefényképeznem, de a zárt kapuk és a pályát körbevevő magas sövény miatt itt is csak részleges szerencsével bírtam a fotózást illetően.
Ugyanez volt a helyzet Woolley Green apró falujában, ahol a helyi pub mellett volt kialakítva a Bowling Green, de annyira el volt szeparálva, hogy csak részben sikerült megközelíteni és képeket készíteni. Az mindenesetre kiderült, hogy kissé elhanyagolt volt a pálya. Talán, már aktív sportélet nem is folyt ekkor (2015) a pályán.
Wooburn Greenben, a Glory Mill Lanen már jártam egyszer, de akkor a szakadó eső hátráltatta a fényképezést. Most szerencsére csendes idő volt, így tudtam megfelelő felvételeket készíteni, igaz többnyire csak kívülről, mert a terület zártsága miatt itt sem volt esélyem belső felvételeket készítenem.
Ha nem is tökéletes képekkel és élményekkel, de újra megjelent ezzel az 5 létesítménnyel a Bowling Green a blogon, ami jelzi, hogy nem feledkeztem meg ezen kis szentélyekről sem.


Marlow - Pound La (Marlow BC):

Oxford - Roman Way (Rover Colwey SC):

Stratford-upon-Avon - NFU Mutual SSC Ground (NFU Mutual SSC / Farmers Insurence SSC):

Woolley Green - The Shire Horse Bowling Green:

Wooburn Green - Glory Mill Lane (Glory Mill BC):


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése