2014. június 6., péntek

Pici angol krikettpályák

A krikett ugyan "unalmas" de a pályákat nem lehet megunni, így továbbra is nagy lendülettel fotózom az utamba kerülő kisebb-nagyobb létesítményeket.

Timsburyben a focistákkal együtt vannak elszállásolva a helyi kriketterek, akik mind a két esetben a Michelmerssel alkotnak közös csapatot és használják ugyanazt a Recreation Groundot. Sok mindent nem tudok írni a pályáról, hiszen sok egyedi jellegzetességet nem hordoz magán. Csak a fából készült és újszerű állapotban lévő klubház és pavilon érdemel említést és a zászlótartó rúdra felvont sárga-fekete kockás lobogó. Ezen klubszínek a pályát körbe övező szemetes ládákon is fellelhetők, de más kapcsolatot nem találtam a klub és a pálya között.

Timsbury - Recreation Ground:

Wisleyben szintén az előbb vázolt eset áll fent,  vagyis a helyi Wisley CC együtt használja az öltöző épületet a Wisley FC-vel. Itt kicsit elhanyagoltabb volt a környezet és a pálya is elég ramaty volt, de lehet csak egy kiadós esőzés hiányzott a bezöldüléshez. A Wisley Sports Pavilion eléggé elhanyagolt és kies területen tették le, így rajtam kívül még a madarak se nagyon jártak a környéken.

Wisley - Sports Pavilion:

Great Brookhamban is egyben van a focisták és a krikettezők hazai pályája, pontosabban a kiszolgálásra szolgáló öltöző épület és klubház. Ami itt is elég szegényes és kicsi volt, de legalább a tűzfalon fel volt tüntetve a  pályát használó egyesületek neve, ami újdonság az előző két grunddal szemben. A Chrystie Recreation Ground néven szereplő pályákat a sportolók mellett a helyiek is előszeretettel használják, így volt aki kutyát sétáltatott rajta vagy éppen futott pár kört körbe-körbe.

Great Brookham - Chrystie Recreation Ground:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése