2016. május 4., szerda

Már 4 éve veletek!




Az ötödik esztendőbe lépett a blog ebben a hónapban, amely eltelt idő alatt több mint 800 bejegyzés született és majdnem 42.000-en látogatták meg az oldalt.
Mint minden évben most is készítettem egy kis statisztikát, igaz nem túl részletest, csak amolyan tájékoztató jellegűt.

Összesen 808 bejegyzés született stadion, sálak, bemutatók, ultras és egyéb kategóriában.

Összesen 41.746 látogatója volt az oldalnak, az elmúlt 4 esztendőben.

Országokra lebontva Magyarországról kattintottak a legtöbben a bejegyzésekre, ez a szám kicsivel több mint az össznézőszám fele, pontosan 24.237 klikk. Ezután az Egyesült Királyság és az USA területéről tértek be a legtöbben, de ezres nagyságrendű Németország, Oroszország és Ukrajna érdeklődési köre is. Aztán egy nagyobb szakadás és Portugália következik 257 klikkel, majd szépen sorban a többiek Dániától Dél Afrikán át, egészen a Fülöp-szigetekig.

Az elmúlt négy év legnépszerűbb bejegyzésének az Ultras Debrecen Sport Egyesületet bemutató cikk számított, amit háromszor annyian néztek meg, mint a sorban következő, SZUD történetét bemutató három részes sorozat elemeit, illetve a SZUD sálakat taglaló bejegyzést. Népszerűnek számítottak még a visszaemlékezések egy-egy meccsre, mint például az 1999-es Magyar Kupadöntőről szóló események taglalása.

A képes oldalak szempontjából szintén magyar egyeduralom van, hiszen a legtöbben a magyar sálakra, majd a DVSC sálakra, azután a magyar stadionokra voltak kíváncsiak. Ezután jönnek az Angol stadionok, ahol azért nagyban befolyásolja a leszakadást, hogy több részre bomlott az eddig egy albumban szereplő létesítmények sokasága. Ezután a sálaké a főszerep, majd szépen sorban nyitogatásra került minden egyes oldal pár százas nagyságrendben.

Így fest az elmúlt négy esztendő statisztikája. Pontos számításokat nem végeztem, de első ránézésre a blog nagyjából megtartotta az eddigi népszerűségét, ami nem nagy, de belső berkekben ez egy nem rossz teljesítmény. Kicsit lehetne növelni ezt a számot, bizonyos közösségi oldalakon való állandó megjelenéssel, de egyenlőre nem tervezem ezt a fajta felhajtást, csak néha osztok meg egy-egy bejegyzést bizonyos oldalakon. Elveim szerint, akit érdekel a grundhopping és a sportereklye gyűjtés az előbb-utóbb úgy is megtalálja az oldalt és akkor gyönyörködhet kedvére.

Azért azt örömmel tapasztaltam, hogy több tucatnyian állandó látogatója van az oldalnak, de sok-sok új érdeklődő is feltűnik szerte a világból! 

Mindenkinek kívánok további jó nézelődést, böngészést, hiszen a blog folyamatosan frissül képekkel, bejegyzésekkel, érdekességekkel. Nem állok le a következő esztendőben sem.


hancsi78


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése