2021. május 1., szombat

Kilenc év mérlegen!

Egy híján 10 év! Ennyi, amit eddig blogírással foglalkoztam, amely megfogalmazás picit erős, hiszen alig-alig írok, inkább képi anyaggal töltöttem meg a Hancsi78 Groundhopper & Collector oldalt. Ennek ellenére a legnépszerűbb bejegyzések azon bemutatók voltak ebben a kilenc esztendőben, amelyek egy-egy csapat vagy szurkolócsoport életét tárták a nagyközönség elé. A legnagyobb sikert a Vadmacskák 20 éves jubileumára készített írásom aratta, majd jóval ezután következett az Ultras Hajdúszoboszló és az Ultras Debrecen SE bemutatása, amely három bejegyzés ért fel a dobogóra a látogatottság mértéke szerint. Az oldalak tekintetében a magyar sálak voltak a legnépszerűbbek, amelyet a DVSC sálak követtek egy külön oldalon, hogy a harmadik helyre befusson a magyar stadionok rész, szintén a blog látogatottságát figyelembe véve.

Az oldalon 1541 bejegyzés született, amelyet 94.300-an látták az elmúlt évek alatt, de a 2017-2018-as "csúcsrajáratás" után 2019 óta jelentősen visszavettem a bejegyzésekből, így érthetően az érdeklődők száma is csökkent. Ez tudatosan történt, hisz a háttérben közben nagy munka folyt a blog megújítására, amely ekkora képanyag esetében komoly meló és rengeteg idő. Szinte minden átszervezésre került és még nem látom a végét. A munkával közben sem álltam le, amennyire az időm engedte bejegyzések is születtek, illetve március közepétől teljesen megújult a blog profilja és háttere.

A gyűjtemény részt a sál, matrica, zászló, jegy oldalak képviselik, amihez hamarosan csatlakoznak a kis klubzászlók, hisz számuk olyan méretet öltött a kollekciómban, hogy érdemes velük külön is foglalkozni. A groundhopping rész is teljesen megújult, hisz amit lehet azt már külön tárgyalok, így olyan alkategóriák is születtek mint tenisz, golf vagy épp a strandröplabda. Ami nem éri el a kívánt határt az egyelőre marad az egyéb részben.

Mivel az elmúlt években rengeteg anyagot kapok az ismerősi, baráti körből, ezért az általuk készített és számomra elküldött stadion képekből készülni fog egy külön rész "Csak Nekem" címszóval, de ez egyelőre még csak ömlesztve van jelen, lévén odáig még nem jutott a rendezés, újítási fázis, hogy ezek is katonás sorrendben sorakozzanak. Ezen kívül tervben van, hogy a DVSC két szakosztályának fellépései is jegyezve lesznek valamilyen formában, azaz, hogy mikor, melyik stadionban, sportcsarnokban játszottak már a Loki focistái vagy női kézisei a kilencvenes évektől kezdve. Azt megígérhetem, hogy egyetlen beküldött kép sem fog elmaradni, amit kaptam a stadionokról, sportpályákról, az mind fel fog kerülni idővel a blog megfelelő részébe, tisztelegve ezáltal azok előtt, akik időt és energiát nem sajnálva készítettek felvételeket "csak nekem", de ezáltal mindenki másnak is.  

A Hancsi78 Groundhopper & Collector oldallal nagy távlati terveim nincsenek, szeretném megőrizni továbbra is a blog szerényebb arculatát. Egyetlen cél, hogy végre minden kép a megfelelő helyre kerüljön, így aki nézelődni kíván a beküldött vagy az általam készített képek között az egyszerűen, gyorsan megtehesse azt. Ez még sajnos sok idő lesz, így türelmet és megértést kérek, de addig is jó nézelődést a már felkerült és újrarendezett képek között.


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése