2012. október 21., vasárnap

BBB

Három kisebb település, három kisebb stadionja következik Angliából. Haladjunk most időrendi (látogatási) sorrendben a "B-s" települések között.

Beaconsfielden 2008-ban jártam elsőnek, azóta már számtalanszor, de ahhoz, hogy a helyi stadiont megtudjam nézni, elég volt csak letérni az M40-es autópálya 2-es számú kijáratánál és már ott is volt a számban a Holloways Park "építészeti csodája". Az apró létesítmény 3.500 szurkoló befogadására alkalmas, nem rendelkezik sem szép lelátókkal, sem szép klubépülettel, sőt inkább az elhanyagolt szó a legmegfelelőbb a létesítményre és környékére. Ez csak azért is fura, mert a helyi SYCOB FC mellett egy ideje a szomszédos Slough Town FC férfi és női csapata is a beaconsfieldi pályát használja otthonául, miután az övék teljesen lerongyolódott. Szóval van itt vagy három hazai csapat, de a környezet nem éppen ideális, inkább katasztrofális.

Beaconsfield - Holloways Oak:


 A következő állomás Berkhamsted települése volt, mely egy kis falu, csodálatos környezetben. Rengeteg harangvirág nyílik tavasszal a környező erdőkben, melyek teljesen virágba borítják az avart. Mi is ezért jártunk arra két alkalommal és a második viziten már nem hagyhattam ki (elsőre nem is tudtam hogy van) a Broadwater Stadiont, mely nevéhez méltóan egy kisebb csatorna partján fekszik. Az apró létesítmény nem mutatott magából túl sokat, de a szépen karbantartott klubház, kerítések és pálya, arról árulkodott hogy szeretik arrafelé a labdarúgást és a helyi csapatot.

Berkhamsted - Broadwater Stadion


A harmadik és egyben utolsó kisebb "B" kezdőbetűs településem Broxbourne városa volt, ahová egy kirándulásról hazafelé tartva ugrottunk be. Igazából a településről nem is tudtam semmit (ez azóta se változott), de az tudtam hogy a Goffs Lane menetvonalra esik, így mit volt mit tenni megálltunk pár képkocka erejéig. Minderre az idei évben került sor, így az élmények frissek, de nem olyan tartósak, lévén az 5.000 főre kalibrált stadion nem tartalmaz semmi olyan "csodát" ami miatt belevésődne körvonala az emlékezetembe. A lényeg hogy jártam arra is, így a Broxbourne Borough FC hazai pályája kipipálva a képzeletbeli listámon.

Broxbourne - Goffs Lane:
 
hancsi78 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése