2020. május 9., szombat

High Wycombe 3x2

2014-ben feltérképeztem a High Wyombe adta labdarúgási lehetőségeket, pontosabban megpróbáltam bejárni az összes nagypályát ami a városban és a környékén található. Ennek részeként három olyan sporttelepet is találtam, ahol két-két pálya szolgálta az amatőr is ifi csapatokat, vagy csak az egyszerű focizni vágyókat.
A Barry Close a Wycombe Wanderers stadiontól nem messze található zöld övezetben várta a sportolni vágyókat a külvárosban és a két fix labdarúgópálya mellett egy krikettpálya is volt a területen, sőt, itt volt a helyi Judo központ is.
Innen nem messze az M40-es autópálya mellett a Holmers Farm Recreation Ground szintén két, fix kapukkal ellátott nagypályával várta a csapatokat. A két grund mellett egy kis aszfaltozott kosárpálya is ki volt itt alakítva, valamint egy ütött-kopott öltözőszerű épület volt hivatott a kiszolgáló egység szerepét betölteni.
A harmadik dupla grund Wycombe északi részen, a Plomer Green nevezetű városrészen volt kialakítva és egyszerűen Plomer Green Ground vagy The Pavilion volt a leggyakoribb megnevezése. Ezt az utánpótláskorú csapatok mellett a Downley Albion FC nagycsapata használta, akik itt rendezték a hazai meccseiket, azaz csak ennek a sporttelepnek volt igazi albérlője a három közül 2014-ben.

High Wycombe - Barry Close:


High Wycombe - Holmers Farm Recreation Ground:


High Wycombe - Plomer Green Ground / The Pavilion:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése