2020. május 10., vasárnap

Füves Kispályák - Anglia I/2

Füves Kispályak I/2
Farnham Royal-ban a Caldicott School sporttelepén belül volt egy ideiglenesen kialakított grund, amelyet csak az iskola nebulói használhattak. Bejutni ide nem lehetett, de a főnök szomszédos ingatlana lehetővé tette számomra, hogy csináljak pár képet a területről.
Highworth városában a Swindon Road Ground területén volt kialakítva ideiglenesen egy természetes füves kispálya, amely ott jártamkor kapuk híján elveszett a pusztaságban.
A New Hall (Kelvedon Hatch) a nagypálya mögött alakított ki egy füves kicsit, de kapuk és felfestés híján a nyári pihenő alatt semmit nem lehetett észrevenni a grundból.
Little Missenden-ben, a a Penfold Lane-en is ugyanez volt a helyzet, annyi különbséggel, hogy itt a téli leállás alatt voltam, így a deres pusztaság miatt nem lehetett kivenni, hol is vannak felfestve a pályák.
Maidenhead-ben szerencsésebb voltam, ott ugyanis a megmaradt egyetlen füves kispálya minden mástól jól elkülönülten állt, így ott nem volt szükség vonalakat keresni, elég volt csak megközelíteni a területet a kerítés mellett.

Farnham Royal - Caldicot School Ground (2014):

Highworth - Swindon Road Ground (2012):

Kelvedon Hatch - New Hall (2018):

Little Missenden - Penfold Lane (2016):

Maidenhead - Braywick Park (2018):

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése