2020. május 10., vasárnap

Füves Kispályák - Anglia I/3

Füves Kispályák I/3
Az Oakley Playing Field-en a megszokott nagypályák, kispályák megoldás volt tapasztalható, azaz a nagyok között láthatatlanul megbújtak a kicsik. Egyedül csak a felfestések árulkodtak az elhelyezkedésről, a kapukat csak akkor vonszolták fel, ha azokra szükség is volt.
Az Earle Mitchell Recreation Ground Princess Risborough-ban található és egy magaslati pontról láthattam, hogy a nagypálya mellett egy kicsivel is rendelkezik. Ennél többet nem tudok róla, lévén aznap nem jutottam hozzá közelebb.
Romsey-ban a rögbipálya árnyékában volt egy kispálya, de nagy szerepet nem szánhattak neki. Én is csak utólag tudtam meg, hogy volt ott egy.
A Wrest Parkban (Silsoe) más volt a helyzet, ott egy külön (a nagypályáktól teljesen elszeparálva) területen egy frissen füvesített rész volt kispályának kialakítva, igaz a kapukat itt is csak akkor tették fel, ha arra szükség volt, de legalább a felfestés elárulta a pálya pontos helyét, a gyep pedig kiválóan nézett ki.
Trimley St. Martin  is az általánosnak mondható egy nagy és egy füves kispályából álló sporttelepet tudhatja maga mögött a High Roadon, amely elég meggyepált benyomást keltette télvíz idején, még 2016-ban.

Oakley - Oakley Playing Field (2013):

Princess Risborough - Earle Mitchell Recreation Ground (2018):

Romsey - Romsey Sports Centre (2013)

Silsoe  - Wrest Park (2016):

Trimley St. Martin - High Road (2016):

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése