2021. november 23., kedd

Füves Kispályák - Anglia II/8

A nyolcadik "adásban" térjünk vissza a kétpályás rendszerhez, már ami a kicsi füveseket érinti, csak a változatosság kedvéért most jöjjön 4 sporttelep Anglia különböző pontjairól.

Norwichban volt szerencsém éldegélni pár hónapig, de akkor még csak felületesen látogattam a sporttelepeket és kocsi híján csak a busz vagy séta kombináció maradt számomra, ha látni akartam valami érdekességet. A Norwich Lower School Ground ilyen érdekesség volt számomra, ahol a rögbi és krikettpályák mellett két kisebb füves segítette az iskolások felkészülését. 

Oxfordban, a Burton Community Pavilion grundjainál is két kisebb füves pálya volt kialakítva 2013-ban, de azóta ezek már lehet meg sincsenek, hisz akkor is csak az ideiglenes jelzőt lehetett rájuk biggyeszteni.
Rickmansworth-ban is variáltak már párszor a pályabeosztásokról, de 2017-ben még ki volt mérve két kispálya a Park Road sporttelepén.

Rochester-ben csak egy "légbőlkapott" ötlet alapján lett megörökítve a King's Preparatory School Ground-ja, de igazából semmi nem látszik a képen, csak egy kis zöld szeglet, amit valamiért én mégis úgy vettem, hogy befér a repertoárba, így azóta ott szerepel és most fel is kerül a blogra. 


Norwich - Norwich Lower School Ground (2007):

Oxford - Barton Community Pavilion (2013):

Rickmansworth - Park Road (2017):

Rochester - King's Preparatory School Ground (2017):

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése