2021. november 21., vasárnap

Füves Kispályák - Anglia II/6

A hatodik bejegyzésben pályaszámot ugrunk, igaz most is csak három sporttelep következik, ellenben az eddig megszokott telepenként három kispályát négyre emeljük, mert a most következőkön ennyi van kialakítva az utánpótlás nevelés számára. 

Edlesbrough-ban ez volt a helyzet, egy nagy mező szegleteiben a krikett és labdarúgópályák árnyékában tűzték és mérték ki a füves kispályákat a járni már éppen tudó futballista palánták számára. Ottjártamkor ebből semmit nem láttam, csak a trékép adott támpontot (sokadjára), a grundok elhelyezkedését illetően.

Flitwickben nagyobb szerencsém volt, ott egy szinte teljesen új sporttelep fogadott, ahol a frissiben telepített gyepen voltak kimérve a pályák. Aztán a térkép mellett a helyi pályagondnok is a segítségemre sietett és ő ecsetelte, hogy melyik pályán kik szoktak játszani, hisz az utánpótlásban és a felnőtt labdarúgásban két helyi klub is érdekelt. 

Great Missenden-ben az egyik helyi sporttelep mellett van a The Misbourne School Ground, ahol labdarúgó utánpótlás neveléssel is foglalkoznak és az iskola keretein belül kisebb pályákat alakítottak ki, hogy segíteni tudják a helyben nevelést.

Edlesborough - The Green (2015)

Flitwick - Flitwick Football Centre (2016):

Great Missenden - The Misbourne School Ground (2016):

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése