2021. november 24., szerda

Füves Kispályák - Anglia II/9

A kilencedik és egyben befejező rész kicsit ismét eltér az eddigiektől, hisz itt már nem csak ideiglenes pályákról lesz szó a "kis grund" fronton.

Wheatley-ben a Holton Playing Field nagyobb sporttelepén sétáltam egyet még 2015-ben, így a rögbi, foci, tenisz és krikett mellett örömmel fedeztem fel két különálló kispálya felfestését az aránylag jó gyepen. Nosza csináltam is pár képet akkor, így igaz évek múlva is, de most csak felkerülnek ezek is a blog képanyagába. 

Aston Clinton-ban is több sportpálya található, de a mostani bejegyzés miatt érdekes füves kispályák is két kategóriába sorolandók. Az első a No1 pálya, mondhatni centerpálya a kicsik között, amely külön állva, szépen felfestve és határolva állt a hajnali ködben, míg a másik három nem ennyire látványosan, átlagos külsőségekkel és besorolással állt a sporttelep másik oldalán. 

A George Pitcher Grounds sporttelepén komoly utánpótlás nevelést folytatnak Burnham-ben, így nem csoda, hogy a Cherry Orchard néven is futó grundon több nagypálya mellett három fixre rakott kicsi is a csapatok állandó rendelkezésére áll. Jó volt azért látni, hogy itt nem csak felfestve voltak a pályák, hanem fix kapukkal ott álltak, mint a nagy testvéreik. Sajnos manapság ilyenből már nagyon kevés található Angliában.

Wheatley - Holton Playing Fields (2015):


Aston Clinton - Aston Clinton Park (2018):


Burnham - Cherry Orchard / George Pitcher Grounds (2018):



hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése