2021. november 22., hétfő

Füves Kispályák - Anglia II/7

A hetedik részben tovább növekednek a pályaszámok, hisz lesz olyan sporttelep, ahol nem kevesebb mint 8 füves kispálya szerepel a repertoárban.

Marlow-ban a Pound Lane krikett és gyephoki központjában már jártam párszor, de csak 2018-ban (2018-tól?) alakítottak ki négy kisebb füves pályát a kriketterek szent mezején. A helyi utánpótlás segítése mellett valószínűleg anyagi megfontolásból döntöttek az ovális felszabdalásán, hisz a pályák nem csak úgy ajándékba adják, használatukért, bérbevételükért természetesen fizetni kell.

A majdnem londoni Molesey-ben is hasonló volt a helyzet, de itt a krikettpálya amolyan mellékesnek tűnt, így az itt kialakított füves kicsik nem rontottak annyira az összképen, lévén egy nagy katyvaznak tűnt a csarnok, stadion mögötti terület. 
Tring-ben több sporttelep is található, ebből a Dorian Williams Sports Centre foglakozik a komolyabb utánpótlás neveléssel, így nem is kell csodálkozni, hogy 8 kispálya is a Tring Tornadoes Junior SC rendelkezésére áll a stadion mögötti részen. 


Marlow - Pound Lane (2018):

Molesey - Imbert Court (2013):

Tring - Dorian Williams Sports Centre / Pendeley Sports Centre (2018):

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése