2014. július 9., szerda

Tenisz "kalandok"

Wimbledon árnyékában természetesen nagyobb hangsúly fektettem ebben a hónapban a teniszre, így ha nem is hatalmas, lelátós stadionokat, de egyszerű kis pályákat ismét felteszek az oldalra.

Shrivenhamban a krikettpálya mellett van kialakítva egy kisebb, pár pályát magába foglaló tenisz sarok, de a helyi teniszklub nem itt rendezi meccseit, hanem egy másik helyszínen. Ettől függetlenül készítettem pár távolabbi képet a pályákról, ami inkább a helyi amatőr érdeklődőknek, mint a profi sportolóknak kínál megfelelő lehetőséget eme nemes sportra.

Shrivenham, Barrington Park Tennis Courts
 

Flackwell Heathben a helyi Recreation Ground végében, a Bowling Green takarásában van kialakítva egy kisebb, két pályából álló terület, amely egyben a Flackwell Heath Lawn Tennis Club otthona. A helyi aktív sportolók mellett bizonyos időben a helyi érdeklődők is használhatják a pályákat, pontosabban csak egyet, amely ki van jelölve közös "művelésre".

Flackwell Heath, Straight Bit Tennis Courts: Flackwell Heath LTC
 

Twyfordban a Hunter Parkban a foci és krikettpálya mellett a tenisz szerelmeseinek is ki van alakítva egy kisebb sarok, de aktív klub nem társítható a pályákhoz, így azt csak a helyi szimpla érdeklődök "bitorolják" olykor-olykor.

Twyford, Hunter Park Tennis Courts:
 

Wooburn Greenben az egyik lekedveltebb helyi parkban van a Wooburn Park LTC otthona, akik több pályán is képesek a klubban sportolók igényeit kielégíteni. A pályák igen nívós környezetben, egy szép park szélén, egy kis patak mentén a Temze völgyében helyezkedik el, így aki nem teniszezni csak kirándulni vágyik annak is ajánlatos a hely.

Wooburn Green, Wooburn Park Tennis Courts: Wooburn Park LTC

2008


2013

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése