2012. május 7., hétfő

Törökország / Fethiye

Kezdjük mindjárt friss élményekkel a blogírást, igaz az idei egyhetes török nyaralás mellé beiktatott stadion vizit csak a szerencsének volt köszönhető. A busz hála az égnek jó helyre vitt minket, mivel a stadion a megtekinteni kívánt tengerpart a közelébe esett, így onnan már nem volt nehéz elsétálni a helyi Fethiye SK otthonáig. Az FSK jelenleg a török harmadosztályban vitézkedik és be kell valljam férfiasan a nyaralás előtt semmit nem tudtam a csapatról vagy a stadionról. Igaz a "holiday" után se lettem jól informált a helyi labdarúgással kapcsolatban, de legalább láttam a Fethiye Sehir Stadiont.  A szerencse másnap is velem volt, mert a  helyi bazár is a stadion parkolójában volt kialakítva, így két nap alatt kétszer is megcsodálhattam eme nem éppen nívós lelátókat..

Fethiye Sehir Stadion (Fethiye SK)


A város tengerpartjának, kikötőjének és bazársorának megtekintése után hazafelé vettük az irányt ahol egy kisebb sportpályába botlottunk a város szélén. A lehetőség adott volt, így ez is lencsevégre került, habár kinézete és egyszerű lelátója nem sok szívet dobogtathat meg, még a futballért olyannyira rajongók körében sem.

Fethiye Futbal Sahasi:


A törökországi kaland utolsó létesítménye egy szintén menetvonalra "tévedt" kisebb sportpálya volt Dalamanban. Mindez a repülőtérre vezetvén talált rám, ami (mint később kiderült) a helyi erőkből álló labdarúgó csapat otthona volt. Sok minden nem látszott belőle, lévén a játéktér előtte egy nagy Sport Center volt felhúzva, így ami engem igazán érdekelt majdnem ki is esett a látómezőből.

Atatürk Sports Center & Sports Ground (Dalaman BS)


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése