2020. március 7., szombat

Tenisz - Maidenhead

Maidenhead városában 2015-ben tartottam nagyvizitet és nem csak a labdarúgó stadionok és futball grundok kerültek terítékre, hanem olyan általam kevésbé látogatott sportpályák is mint a tenisz. Íme az akkori felhozatal.
A város első számú teniszklubja, a Maidenhead Lawn TC az All Saints Avenue utcájában alakította ki a 10 keményborítású pályából álló komplexumát és ide várják mindazokat, akik az angol teniszcsillagok útjára akarnak lépni, vagy egyszerűen csak szeretnek játszani. A környezet nagyszerű, a pályák és a klubépület kiváló és parkolóhely is van bőven a kocsival érkezőknek.
Az innen nem messze található Desborough Parkban két kevésbé jól felszerelt pálya várja az amatőr műkedvelőket. A "kevésbé felszerelt" azt jelenti, hogy csak aszfaltozottak a pályák és a hálót is egy fémből hegesztett "valami" biztosítja. 
A Kidwell Parkban valamivel jobb a helyzet, itt három kemény borítású pálya található normális hálóval felszerelve, de kombi üzemmódban, azaz a teniszen kívül másra is használhatóak. Itt ugyan nem működik önálló sportegyesület, de teniszoktatás vállalnak a park üzemeltetői.
A város legszebb pályái az Oaken Grove Parkban találhatók, igaz itt csak két játéktér van, de azok minőségében kimagaslanak az előző kettőhöz viszonyítva. Ráadásul itt a park nagyobb zöldövezete miatt sokkal megnyugtatóbb lehet ütögetni mint az előző két helyen. Önálló klub itt sem működik, a pályákat megfelelő bérleti díj fejében lehet használni és itt is van lehetőség taníttatni magunkat.

All Saint Avenue:

Desborough Park:

Kidwell Park:

Oak Grave Park:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése