2020. március 9., hétfő

Sportcsarnok - Anglia 4.

A sorozat negyedik és egyben befejező részében újabb 5 csarnok, vagy csarnokszerű képződmény következik.
Ebből az első a Chippenhamben található Sports Air Hall, amely egy ideiglenes sportcsarnok a Hardenhuish Parkban. Talán így érthetőbb, hogy a bevezetőben miért nem sportcsarnokról, hanem csak valami ahhoz hasonló képződményről beszélek. És hogy miért ideiglenes? Mert csak alkalmi légfalai vannak, amelyek között egy kézilabdapálya méretű játéktér fér el, de amikor ott jártam épp teniszezni lehetett odabent, aminek örültek a helyiek, hisz odakint elég mostoha volt az időjárás.
Etonban a Thames Valley Athletic Centre stadionjával egybeépítve van egy nagyobb csarnok, így bent is tudnak edzeni a környékbeli elit iskolák nebulói.
Matlockban az Arc Leisure Matlock egy hatalmas, impozáns épület sportcsarnokkal és uszodával. Gyönyörű környezetben a Peak Districh szélén, egy igazi kis paradicsom az edzeni, sportolni vágyók számára.
A Watford szélén található Sir James Althem Pool egy kisebb fedett létesítmény a vizes sportok kedvelőinek és csak azért lehet része a bejegyzésnek, mert közvetlen szomszédja egy kisebb labdarúgó stadionnak (Altham Way).
Wexhamban is egy stadion (Wexham Park) a ludas abban, hogy a Wexham School sportlétesítményei közül a sportcsarnok is bejegyzésre kerül a blogon, hisz az egykori labdarúgó létesítménytől csak egy karnyújtásnyira található az iskola sporttelepe.

Chippenham - Hardenhuish Park Sports Air Hall / The Dome

Eton - Thamey Valley Athletics Centre:

Matlock - Arc Leisure Matlock:

Watford - Sir James Althem Pool:

Wexham - Wexham School:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése