2020. július 1., szerda

London Rugby

Londonban és az UK egész területén igen népszerű sportnak számít a rögbi, így nem csoda ha számos sportegyesület és ezzel együtt sportpálya van az országban. Most a főváros négy kisebb grundja következik, ahol a tojáslabda kergetők egyeduralkodók, azaz a pályájukat nem osztják meg senkivel.
Ealingben a London Marathon Playing Field területén egy egész jól karbantartott rögbipálya található, amely mondhatni központi szerepet tölt be a sporttelepen, lévén minden más (krikett, foci) jóval messzebb terül el a klubháztól. A pálya egyedüli használója a West London RFC, így alkalmazkodniuk senkihez nem kell pályaügyileg, mert azért az öltöző használata már más tészta.
Enfieldben az Enfield Playing Fields területe hatalmas, így az EPF-en belül is több részre tagolódik. Az egyszerűen a The Park névvel fémjelzett részen csak egyetlen rögbipálya van de nem sikerült kiderítenem, hogy igazából ki használja. A közelben (egy ösvénnyel arrébb) működik ugyan a helyi RFC, de nekik ott, az utca túloldalán van az otthonuk, ettől persze még használhatják ezt is.
Harrowban a "londoni postások" sporttelepén is van egy rögbipálya a megszokott krikett és foci mellett, amelyet nem meglepő módon London POSSA RFC szakosztálya használ.
Hillingdonban a Grosvenor Playing Field ad otthont a Hayes RFC csapatának és egy centerpályán kívül nem is használnak mást, a sporttelep többi részét inkább focikapukkal szerelték fel és kiadták bérbe a helyi utánpótlásnak és a vasárnapi ligás csapatoknak.

London (Ealing) - London Marathon Playing Fields (West London RFC):

London (Enfield) - Enfield Playing Field / The Park:

London (Harrow) - London Post Office Sports Ground (London POSSA RFC):

London (Hillingdon) - Grosvenor Playing Field (Hayes RFC):

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése