2020. július 3., péntek

Cricket - C1

C1
Charvil falujában egyetlen sporttelep található, ahol a focisták mellett a kriketterek is megférnek, így a Charvil CC és a Charvil FC otthona egyaránt a St. Patricks Recreation Ground-on van. A pályák nem sok komforttal rendelkeznek, még öltözőépület sincs, a mezcsere fáradalmait máshol kell elintézniük a csapatoknak, ha játszani akarnak, de azon a szinten ahol a charvil-i egyletek szerepelnek ez egyáltalán nem gond. Lelátó gyanánt pár pad van a pályákon körbe, de ez már VIP-nek számít, hisz más ülőalkalmatosság  nincs kialakítva a kitévedő drukkerek számára.
Cheltenham-ban a labdarúgó stadion mellett egy nagyobb park is található, ahol egy szimpla focipálya mellett egy kirkettpályát is kialakítottak az amatőr csapatok számára, akik olykor igénybe is veszik,de állandó jelleggel tudtommal senki nem dobálja itt a parafagolyóit. 
Chesham Bois-ban található az egyik kedvenc krikettpályám, amely nem máshol, mint egy erdő közepén van kialakítva. Csak ezen kis mezőn hiányoznak a fák, amolyan természetes határt adva a játéktérnek, amely így egyben egy erdei sziget is. A pályát ösvényeken keresztül lehet megközelíteni és a pavilon, valamint a nézőknek kialakított padok a fák között vannak elhelyezve.

Charvil - St. patricks Recreation Ground (Charvil CC) - 2016

Cheltenham - Whaddon Recreation Ground - 2013

Chesham Bois - The Common (Chesham Bois CC) - 2016

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése