2020. július 2., csütörtök

Cricket - A2

Mivel még akad "A" betűvel kezdődő település ahol jártam és van krikettpálya, most következzen újabb három.
Amersham-ban két helyen is voltam. Elsőnek is Old Amersham-ben, a Barn Meadow Recreation Ground területén ahol néha fellángol a krikett, néha eltűnik kis időre, attól függően, hogy a környékbeli csapatoknak van e elég hely edzeni, vagy meccset játszani. 2016-ban épp nem használta senki a területet, de azért a fűnyírásra és a gyep karbantartására odafigyeltek a nem kicsit lejtő pályán, amely valószínűleg a szomszédos iskolának is köszönhető, hisz jobb híján ők is használják a területet.
A második grund az innen kicsit messzebb található New Amersham-ban, a Harvines Parkban és a foci valamint bowling green pálya mellett egy egész jó kis krikett mező is fellelhető itt, amely a Chipperfield Clarendon CC szolgálatában állt az úr 2016-os esztendejében.
Innen ugrunk egy nagyot Andoverbe, a Charlton Sports and Leisure Center sporttelepére ahol egy "cricket pitch" is helyett kapott, de nagy kihasználtsága nem volt, amolyan mellékszerepet töltött csak be az itt sokkal fontosabbnak ítélt foci, hoki és rögbi mellett.

Amersha - Barn Meadow Recreation Ground - 2016:

Amersham - Harvines Park (Chipperfield Clarenden CC) - 2016:

Andover - Charlton Sports & Leisure Centre - 2016:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése