2020. július 2., csütörtök

Cricket - A1

Az elmúlt években kissé feltorlódtak a közlésre váró pályák, amelynek egyszerű oka volt: időhiányban szenvedek és így sajnos csak töredékét tudom megosztani azoknak a pályáknak ahol jártam és fényképeztem, a kapott képes beszámolókról nem is beszélve. Most egy kicsit gyorsítunk az eseményeken és ABC sorrendben hármasával összeszedve jönnek a krikettpályák Angliából.
Aldershotban a laktanyával szemben van a The Polo Fields névre keresztelt sportmező, ahol számtalan foci és rögbipálya mellett  egy krikett-tér is megtalálható. Sok mindent nem lehet elmondani róla, hisz szakavatott szemek sem biztos hogy elsőre észreveszik a dobósávot, amely a krikettpálya szíve és lényege. 
Alfristonban más a helyzet, ott a helyi grundon együtt van jelen az FC és a CC és ez utóbbiak a pálya urai. A pavilon is az ő érdemük, a focsiták csak amolyan társbérlők itt. A The Furlong néven futó létesítmény, amúgy egy klasszikus angol falusi grund,  egy kis klubházzal és szépen karbantartott játéktérrell és környezettel.
Axbridge-ben is ugyanez volt a helyzet, csak itt első nekifutásra nem lehetett eldönteni, hogy van e vezető szerep a két szakosztály között a sporttelepet figyelembe véve. Mindenesetre a klubházon semmiféle külcsín ne volt észrevehető, viszont jó kondiban volt, akár csak a gyepszőnyeg, így egy újabb szép kis vidéki pályával gazdagodott a gyűjteményem még 2018-ban.

Aldershot - The Polo Field - 2015

Alfriston - The Furlongs (Alfriston CC) - 2017

Axbridge - Penn Way / Marland Street (Axbridge CC) - 2018

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése