2019. december 7., szombat

2x Angol Focipályák 2.

A második részben Stoke Poges településé az első szó, ahol több sporttelep is van. Ebből az egyik a Church Lane amely a helyi lengyel kolónia központja, ahol nem csak a klubház és az étterem tartozik a felügyeletük alá, hanem egy nagyobb sporttelep is, ahol a KS Gryf játssza hazai meccseit a Thamey Valley vasárnapi ligájában mindjárt két, szabvány méretű nagypályán.
Silsoban a Wrest Parkban két nagypálya is fekszik egymás mellett. Az egyik fix kapukkal ellátott játéktér, amely csak a labdarúgásnak teremt lehetőséget, míg a mellette lévő ideiglenes kapukkal ellátott pálya a kriketterekkel osztozkodik a gyephasználaton. Mind a két pályát a Wrest Park FC használja a hétvégi bajnoki fordulók alkalmával.
A  berkshirei Twyfordban a Stanlake Meadow ad otthon Twyford Comets FC csapatának, akik mindjárt két nagypályát is igénybe vehetnek a területen, amely egyébként a helyi krikettcsapat otthona, így ők csak amolyan albérlői a terület egy részének.
A Wargrave Wolves háza táján már más a felállás, ők ugyanis egyeduralkodók a Kings Fielden kialakított két pályán, ahol állandó játékterek és csendes, nyugodt környezet várja a meccsre esetlegesen kitévedőket.
Farnham Royalban, a Caldicott School területén is van két focipálya, amelyeket nem lehet csak úgy megtekinteni, de ha az ember elég szerencsés akkor a főnökének az egyik háza épp a szomszédban van, így csak egy kerítés és pár bozót választja el a sporttelepről, ahová így betekintést nyerhet. Én ebben az esetben a szerencsés kategóriába tartoztam.

Stoke Poges - Church Lane (KS Gryf) - 2018


Silsoe - Wrest Park (Wrest Park FC) - 2016


Twyford (Berkshire) - Stanlake Meadow (Twyford Comets FC) - 2015


Wargrave - Kings Field (Wargrave Wolves FC) - 2015


Farnham Royal - Caldicott School Ground (Caldicott School FC) - 2014


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése