2019. december 7., szombat

2x Angol Focipályák 4.


A negyedik részben újabb három sporttelep következik ahol duplán találhatók a labdarúgó nagypályák azzal a kis különbséggel, hogy itt már megkülönböztethetünk centerpályákat és edzőpályákat.
Beningtonban, a Benington Recreation Ground területén a No1 pálya biztos lábakon állt. A kapuk állandó jelleggel voltak kialakítva, így a hozzá kapcsolódó felfestés is mindig ugyanoda került, amelyet a hosszanti oldalon futó korlátok is behatároltak. Az öltöző épület egy szimpla konténerből kialakított bungaló volt, míg No2 pálya az előző mellett volt felfestve, csak úgy pőrén.
Chalfont St. Gilesben 2016-ban jártam utoljára, akkor nem tudtam kideríteni, hogy mi okból, de a centerpálya korlátait lebontották, a kapukat pedig mind a két játéktérről eltávolították. Az első számú pályához tartozó mini fedett állóhelyi tribün is jóval hátrább került és a jelekből arra lehetett következtetni, hogy kisebb felújításra kerülhet sor a területen.
Totternhoe településen a helyi Recreation Groundon is az alapfelállás volt látható 2014-ben. Az első számú pálya fixen állt. Kapukkal, hosszanti oldalon futó korláttal, aránylag rendezett gyepszőnyeggel és egy igen kulturált kis klubépülettel. Ellenben a mellette lévő kettes számú pálya csak egy felfestett, mobil kapukkal ellátott ideiglenes játéktérnek volt minősíthető, de a gyepszőnyeg itt is jó állapotban volt. Egy biztos, a Totternhoe FCSC labdarúgói elégedettek lehettek a saját kis otthonukkal.


Benington - Benington Recreation Ground (Benington FC) - 2017


Chalfont St. Giles - The Playing Field / Bowstridge Lane (Chalfont Wasps FC) - 2016


Totternhoe - Recreation Ground (Totternho FCSC) - 2014


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése