2021. január 25., hétfő

Cricket - Hillingdon I.

Hillingdonban, mint ahogy London legtöbb külső kerületében sok krikettpálya található. Ebből kívánok most egy kisebb sorozat keretében bemutatni párat, előljáróban mindjárt két nagyobbat, híresebbett.

Uxbridge-ben a Park Road (más elbeszélések szerint Getting Way) sporttelepén nem csak a helyi Uxbridge Cricket Club dobálja a parafagolyókat, hanem a megye képviseletében a híres Middlessex CCC is fellép itt. A centerpálya mellett egy igen aranyos kis második számú oválissal is rendelkeznek a sporttelep hátuljában, ahol egy remek kis fából ácsolt pavilon szolgálja ki a tartalék csapatokat és az edzésre sereglett fehér ruhásokat. 

Northwoodban is hasonló a felállás, azaz a nagy centerpálya mellett egy második számú grunddal is rendelkezik a Northwood Recreation Ground a Cheshnut Road-on. Az előzővel ellentétben a Northwood Cricket Club otthona nem egy elszeparált sporttelep, így bárki nyugodtan besétálhat mind a két pályára és a zöld gyepen látható kitaposott ösvény arra enged következtetni, hogy a népek nem is nagyon zárkóznak el a játéktér ezirányú tönkretételétől.

Hillingdon - Gatting Way / Park Road:


Hillingdon - Norhwood Recreation Ground / Chesnut Avenue:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése