2018. október 20., szombat

Idegen tollakkal: Európa II.

Újabb négy stadionnal gazdagítom a blog képrovatát, pontosabban az ismerőseimnek köszönhetően újabb négy stadionnal bővülhet a képcsarnok. Barcelonában van pár nagy stadion és ebből az egyik olimpiai, ami az 1992-es játékokra épült. Egy ideig itt játszott az RCD Espanol Barcelona labdarúgó és a Barcelona Dragons amerikai foci csapata, de napjainkban a létesítményt csak a katalán válogatottak használják. A képeket Juhász Istvánnénak és Lovasi Ferencnek köszönhetem, akik fáradhatatlanul készítik és küldik nekem a felvételeket.
Zaragozában 8 éve járt egy maroknyi debreceni drukker, amely egy beiktatott pihenőhely volt a DVSC kézilabdás lányainak estellai fellépése előtt. Ennek a rövidke állomásnak és Komáromi Gábor barátomnak köszönhetek pár felvételt az Estadio de La Romareda stadionjáról.
Sándor Misinek is sok felvételt köszönhetek, köztük két régi olasz létesítményről készített sorozatot, amelyeket egy kopott negatív csíkról sikerült beszkennelnem. A jobb és több felvétel a Parma otthonáról készült 1998-ban, így a felvételek már egy kicsit idejét múltak a Stadion Ennio Tardiniról, de legalább előkerültek. A  Stadio Libero Liberatiról készül képkocka még öregebb, hiszen az egy évvel korábbra mutat és így ezzel, az 1997-es dátummal kerül fel a képcsarnokba. Köszönet érte Sándor Mihálynak.
 
Barcelona - Olimpia Stadion:
Kép: Juhász Istvánné és Lovasi Ferenc

Zaragoza - Estadio de La Romareda:
Kép: Komáromi Gábor

Parma - Stadio Ennio Tardinin:
Kép: Sándor Mihály

Terni - Stadio Libero Liberati:
Kép: Sándor Mihály

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése