2017. június 5., hétfő

Az 5. év!

Eltelt az 5. esztendő is, így ismét eljött az idő egy kis elemzésre a bloggal kapcsolatban.
Az öt év alatt 56.373-an tekintették meg a bejegyzéseket, ami átlagban ezer kattintást jelent egy hónapban, ami nem rossz, főleg, hogy továbbra sincs hirdetve sehol az oldal. Ez a szám azt jelzi, hogy a népszerűsége nem csökkent, de nem is nőtt, vagyis tartja a blog a színvonalat és remélhetőleg ez így marad a hatodik esztendőre is.
A jövőt tekintve a  képrovatban, a stadionokkal kapcsolatban változások lesznek, valamint a gyűjtemény rész is tovább fog fejlődni. Viszont az  eddig külön is megtalálható csapat és szurkolói csoport bemutatók, valamint meccsbeszámolók nem fognak kiemelt helyet kapni  az oldalon, de nem fognak eltűnni sem. Ezen népszerű bejegyzésekkel kapcsolatban más tervek vannak, de erről majd később, ha be is következik az változás.
Most lássuk mi történt tavaly és az elmúlt 5 esztendőben.
Eddig 978 bejegyzés született a blogon, amelynek többsége egyszerű közlése a gyűjteményem darabjainak legyen szó sálakról vagy éppen stadionokról készített felvételekről, míg kis százalékban saját csapat és csoportbemutatók is felkerültek.
Az oldalak népszerűségét tekintve a magyar és debreceni sálak vezetik a listát, majd a hazai stadionok következnek. Ezután jelentős szakadás figyelhető meg, majd jönnek szépen sorban az angol sálak, stadionok és európai sálak, stadionok.
A bejegyzéseket tekintve az Ultras Hajdúszoboszlóról készített írás volt a legnépszerűbb, olyannyira, hogy a tavaly első helyen végző Ultras Debrecen Sportegyesületről készült bejegyzést csak fele annyian tekintették meg. A dobogóra a London stadionjairól készített címeres bejegyzés érte fel, majd kissé leszakadva a Kispest on Tour Debrecen következik a Debreceni Sport Club bemutatójával karöltve. Nagyobb érdeklődést mutatott még a SZUD eddigi három részes csoportbemutatója és a tavaly megjelent könyvről készült bejegyzés.
A magyar nyelvű közlés miatt természetesen még mindig kis hazánkban a legnépszerűbb a blog és a megtekintések több mint a fele Magyarországról érkezik. Az Egyesült Királyságból futott be most is a második legtöbb kattintás, majd harmad annyian képviselik az USA és Oroszország táborát. Aztán komolyabb érdeklődés van még az oldal iránt Németországban és Ukrajnában, majd jelentős szakadás, de az első tízbe még belefér Franciaország, Portugália, Lengyelország és Írország.
Remélhetőleg, hamarosan sikerül kialakítanom a blog új arculatát és az elmúlt hónapok kissé visszafogottabb teljesítménye után újra több bejegyzés fog születni egy-egy hónapban.
Addig is jó nézelődést, olvasgatást kívánok mindenkinek!

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése