2016. október 13., csütörtök

Angol Krikett V.

Az ötödik részben három olyan pálya következik, ahol már jártam, így különösebb meglepetést nem okozott az újabb találkozás. 
Chalfont St. Gilesben kicsit szépül a pálya, pontosabban a klubház kapott egy szép, címeres táblát, de ezen kívül maradt minden a régiben. A labdarúgóknál folyt éppen egy kis átalakítási munka, de ez nem érintette a krikettpályát. A kihelyezett dekoráción kívül más változást nem vettem észre a Bowstridge Lanen.
Flackwell Heathben előrehaladás helyett semmi nem történt, pontosabban egy labdarúgó edzőpálya kialakításával a kriketterek tere szűkült, vagyis közös lett egy rész a Green Dragon Lanen. Amúgy minden a régi volt. A pavilonhoz évek óta nem nyúltak és a játéktér sem lett jobb minőségű, sőt a közös használat miatt inkább romlott az állapota. A pályát már nem használja a helyi krikett klub, csak a Wycombe Dragons CC játssza itt a meccseit.
Gerrards Crossban még mindig szépen gondozzák a Dukes Lanen kialakított pályát, de az eltelt évek alatt semmi komoly változás nem történt a területen. Mondhatni minden a régi és még az időjárás is hasonló volt a két vizitem alatt, hiszen mind a kétszer az eső elől kellett menedéket keresnem a pályát szegélyező sövény alatt.

Clalfont St. Giles - The Playing Field / Bowstridge Lane (Chalfont St. Giles CC):

Flackwell Heath - Green Dragons Lane (Wycombe Dragons CC):

Gerrards Cross - Dukes Lane (Gerrards Cross SC / Gerrards Cross CC):


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése