2016. október 13., csütörtök

Angol Krikett IV.

A negyedik körben három szép krikettpálya kerül terítékre. 
Az első, Bibury szép településének grundja, amely a Lady Hill névre hallgat és a turisztikai látványosságoktól kicsit messzebb, a város határában, egy dombtetőn van kialakítva. A környezet gyönyörű volt, így a pálya hepehupája fel sem tűnt a pálya szépsége miatt. A játéktér egy szimpla fakerítéssel volt határolva, melybe itt-ott egy padot építettek be, amolyan VIP páholyként. A pálya úgy állt ott a vadvirágos mező közepén mint egy kis sziget. Egy szóval csodálatos volt a látvány, megért egy sétát.
A második krikett grund egy a Biburyhez hasonló szép városban található, nevezetesen Bourton-on-the-Waterben. A Rissington Roadon kialakított sportpálya a település szépségéhez illően jól karban van tartva, pedig az egyből szembetűnt, hogy nem ma alakították ki a pavilont és a játékteret. A nézőteret itt is padok jelentették, amelyek körben, a korlát mögött voltak elhelyezve, de fix helyük nem volt, így amolyan mobillelátónak is felfogható az elhelyezésük.
A harmadik pálya szintén egy B betűs település, méghozzá Bray falucskája, amely Maidenhead mellett terül el. A Victoria Cottage névre hallgató pálya szintén egy nagyon szép környezetben kialakított grund és az is kitűnt a nagyobb pavilonból, hogy itt  komolyabb erő állhat  klub mögött, mint az első két helyen. Talán a nagyváros közelsége miatt, de ez a pálya volt a legszínvonalasabb, legegyenletesebb és az apró település ellenére ez volt a legnagyobb grund a három közül. 


Bibury - Lady Hill (Bibury CC):

Bourton-on-the-Water - Rissington Road (Bourton Vale CC):

Bray - Victoria Cottage (Maidenhead and Bray CC):



hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése