2016. szeptember 4., vasárnap

WWW Football & Training Grounds

Három "W" település labdarúgó pályája és a hozzájuk tartozó edzőpálya kerül most bemutatásra.
Elsőnek a Wool faluban található D'Urbelville Hall Playing Field két grundjáról lesz szó, amely az említett településközpont részeként, a klubház mögött van kialakítva. Amikor arrafelé jártam épp labdás edzést tartottak a centerpályán, ahol a játéktér fel volt festve és a kapuk is a helyükön álltak. Lelátónak nyoma sem volt és egy korlát is, csak jóval a kapu mögött, a klubház fel zárta el a területet egy kisebb sövénnyel karöltve. Az edzőpályán ennyi sem volt, csak a terület volt meg, amin le volt nyírva a fű, de más nem mutatta, hogy ezt a pályát még használják edzőmeccsekre. Mindenesetre az egy valamirevaló játéktéren két csapat is tevékenykedik. Az egyik a Wool & Winfrit FC, míg a másik a hangzatos nevű Sheep Inn Wool FC csapata.
A Bourne End JSC Wooburn Greenben található pályája az egyik legtöbbször fotózott szimpla terület részemről, lévén a csodás környezetbe többször el szoktunk menni egy évben sétálni, piknikezni. Legutoljára idén márciusban voltunk, és, ha már ott voltunk, nem hagyhattam ki az új fényképek elkészítését sem. Megpróbáltam egy kicsit más szemszögből megközelíteni a pályákat, hogy ne legyen annyira egysíkúak a felvételek, ami azt hiszem sikerült. Ráadásul szerencsém volt, mert a BEJSC épp meccsre készülődött, így a kapuk is a helyükön voltak és a pálya, sőt az edzőpálya körvonalai is felfestésre kerültek erre a hétvégére. 
A Woodmansterneben található Woodmansterne Park Recreation Groundon (rövidebb nevén: The Park) a krikett van otthon, de az ő grundjuk mögött egy labdarúgópálya is ki volt alakítva a Woodmansterne Hyde FC és Woodmansterne SC (többször ígérem nem írom le a település nevét) csapatának. Az előzőektől eltérően, itt a centerpályára sem volt akkora nagy hangsúly fektetve. A kapuk ugyan álltak, de a göröngyös játéktérből kiindulva úgy tűnt, itt már régen nem játszottak focimeccset. Az edzőpályán ennyi sem volt, se kapuk, se körvonal, csak annyi volt kiszűrhető, hogy egy része keresztezi a krikettpályát.
Ezzel a három "W" településsel frissül most a blog információs tára és képcsarnoka, de hamarosan jön az ABC többi betűje is.

Wool - D'Urberville Hall Playing Field (Wool & Winfrit FC / Sheep Inn Wool FC):


Wooburn Green - Wooburn Park (Bourne End JSC):


Woodmansterne - The Park (Woodmansterne SC / Woodmansterne Hyde FC):




hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése