2018. december 3., hétfő

DVSC Kézi 2017: Érd, Győr, Kecskemét

A tavalyi esztendőben kaptam pár új felvételt a barátoktól, ismerősöktől, így a debreceni kézilabdás lányok idegenbeli fellépéseinek helyszíne fel lett egy picit frissítve. 
A kecskeméti Messzi István Sportcsarnokról és a győri Audi Arénáról készített képeket Stolinak köszönhetem, aki nem szégyelli magát és évek óta 100%-os megjelenéssel adózik a debreceni kézilabdázás oltárán. Az ő fanatizmusának köszönhetően sok olyan csarnokról kerülhet fel kép a blogra, ahová sajnos én nem jutok el napjainkban, de neki hála mégis olyan, mintha ott lennék ezeken a találkozókon. Köszönöm Stoli!
Az Érd Arénába mostanság elég sokat lép fel a debreceni hölgykoszorú. Nem elég, hogy a bajnokságban el kell utazni a biztos vereségért Érdre, de évek óta a kupában is ez a párosítás kerül ki a kalapból, a cívis szurkolók nagy bánatára. A 2017-es vizit csarnokos képeit Dobrán Csabinak köszönhetem, aki a tábor irányítása mellett, arra is szánt időt, hogy egy magamfajta képgyűjtögető is megkapja a magáét. Köszönöm érte! 

Érd - Érd Aréna:
Kép: Dobrán Csaba

Győr - Audi Aréna:
Kép: Stolárcsik Tamás

Kecskemét - Messzi István Sportcsarnok:
Kép: Stolárcsik Tamás

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése