2019. november 10., vasárnap

Lemaradt focipályák - Európa

Utazás, fényképezés, lementés, rendezés, blogírás folyamatába olyakor becsúszik egy-két hiba, így van, hogy lemaradnak, kimaradnak játékterek, amelyeket időről-időre pótolok, hisz előbb-utóbb csak kiderül a mulasztás. A mostani bejegyzés is ezen hibákat próbálja orvosolni, visszatekintve a távoli és közelmúltba. 
Dunkerque városában még 2008-ban jártam és a város pályái már régen fel is kerültek a blogra, de a stadion melletti focipálya kimaradt a szórásból. A Stade de Flandris létesítményének nagypályájáról van szó, ahová nem köthető csapat, de gondolom a szomszédban székelő USL Dunkerque használtja a területet.
Tíz évet ugrunk az időben és Kréta szigetén járunk, annak is az északi partján, amikor Rethymnoból kifelé jövet megpillantom a Perivolia labdarúgó pályát, amely egy templom mögött bújt meg és egy iskolához tartozott. Sajnos a suli "zárkózottsága" miatt a közelebbi ismeretség elmaradt, be kellett érnem az utcáról készített képekkel.
Belekben, a Gloria Hotels & Resorts Golf Course területén is volt két füves nagypálya, de sajnos klubtagsági és előre foglalt időpont híján ezekről sem tudtam közelebbi képet készíteni, maradt a sporttelep bejárata és vaskos kerítése, és a távolban megbúvó két zöld "gyepkocka".

Franciaország - Dunkerque:

Görögország - Rethymno:

Törökország - Belek:


hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése