2022. október 23., vasárnap

Lanzarote - Uga & Arrieta

2018-ban volt szerencsém nagyjából bejárni Lanzarote szigetét, így nem maradhatott feltérképezetlen a helyi labdarúgóélet sem. Most két kisebb jelentőségű pálya következik, amelyekbe jószerivel csak belebotlottam a kocsikázás közepette. 

Arrieta  tengerparton lévő nagypályáját tényleg csak a sors vetette elém, de ha már ott mentem el muszáj volt megállni egy pillanatra és a használaton kívül helyezett pályáról kattintottam pár képkockát. Sajnos itt már csak egy kapu mutatta, hogy egykoron volt labdarúgóélet a part mellett, egyébként teljesen elhagyatott volt a terület. Azért lelki szemeim előtt felvillant, hogy fénykorában nem lehetett rossz itt végignézni egy találkozót. 

Uga innen messzebb található és épp csak bepillantottunk a falu kis piacterére, amikor is felfedeztem, hogy onnan nem messze éppen pályafelújítást végeznek a helyi grundon, ami mellett egy kisebb műfüves is magasodott (szó szerint). Mivel teljesen dózerolva volt a játéktér, így nagyon nem volt mit körbenézni, de a pálmafák mögött elterülő egykori és egyben leendő pálya mindenféleképpen megérte azt a pár perc megállót. 


Lanzarote - Arrieta:

Lanzarote - Uga:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése