2023. április 29., szombat

Kispályák - Anglia 7.

A mostani kis mini sorozatom utolsó, azaz hetedik állomása a fennmaradó bitumenes kispályákat hozza el a blogra vegyes felhozatalban.

Folkesdtone városában, a Three Hills Sports Park dzsungelszerű sporttelepén mindjárt találtam három bitumenes kicsit. Érdekességük az volt, hogy a kézilabdában ismerős célkeretektől sokkal alacsonyabb kapukkal voltak felvértezve.

Fulmerben a King George's Fielden két kisebb pálya volt kialakítva egymás mellett, a klubház mögött. Ezek elég újszerű állapotban voltak és szükség szerint teniszpályává voltak átalakíthatóak. 

Great Yarmouthban a Brittania Green területén, ott is a North Drive-on találtam régen két kispályát, de akkor még a látvány annyira magával ragadott, hogy normális képeket elfelejtettem készíteni.

A Hanborough Playing Field sporttelepén Long Hanboroughban már csináltam volna jobb képeket, de ott meg épp törmelékkel volt minden tele, ugyanis átalakítás alatt volt a sporttelep 2013-ban.

Lockeridge kis falujában már minden összeállt, de itt is csak volt gond. Nevezetesen, hogy a Kennet Valley Village Hall mellett kialakított kispályát már parkolónak használták és nem focipályának.

Folkestone - Three Hill Sports Park (2016):

Fulmer - King George's Field (2016):

Great Yarmouth - Britannia Green / North Drive (2008):

Long Hanborough - Hanborough Playing Field (2013):

Lockeridge - Kennet Valley Village Hall (2016):

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése