2014. szeptember 27., szombat

1000

Elérkezett ez az idő is! Megvan az ezredik sál a gyűjteményemben!
Pontosabban már 53 darabbal túl is haladtam, csak a túl sok "ajándék" nem kis dömpinget okozott a válogatás, fotózás, rendszerezés "részlegen".
Anno mikor elkezdtem gyűjteni a nyakbavalókat, csak nagyon, de nagyon távlati tervben szerepelt, hogy egyszer majd elérem az ezres határt, de bíztam benne hogy egyszer eljön ez az idő is. Most eljött és én ünnepélyesen bemutathatom az ezredik darabot és még azt a kettőt amelyik közvetlen előtte és utána landolt a kollekciómban.


A 999. sálam egy Aberdeen nyakbavaló lett, amit a Coca Cola Kupa győztes csapat tiszteletére adtak ki. Nagy sztorija nincs a sálnak, egy kisebb csomag részeként vásároltam, amolyan kísérő darabként került hozzám. Nekem ez az ötödik a sorban ami a skót piros-fehérektől származik.

999

Aberdeen




Az ezredik sálam se célirányosan lett vásárolva, hanem a már említett csomag részeként, amolyan "vidd el ezt is, ha már a többi kell" jelmondattal került bele a kosárba és jött el hozzám. Az átlagos sálból viszont jubileumi darab lett, lévén a salfordi vörös ördögök kelléke az ezredik a gyűjteményemben. Ezzel a "jó helyen, épp időben" időzítéssel különleges helye lett a "kispolcon" a piros-fehér rögbiseknek.

1.000


Salford Reds (Rugby)




A svájci Davos jégkorongcsapatának sálja csak egy hajszállal maradt el a "kerek" helytől, de elmaradt, így az ő helyezése az 1.001., ami azért még mindig különleges besorolásnak számít, míg az ezután következők csak belevesznek a "félhomályba". Egészen az 1.250. darabig! :)

1.001

Davos HC




Elérve az álomhatárt, nem maradhat el a köszönet nyilvánítás azon barátaim, családtagjaim előtt akik megajándékoztak vagy szereztek nekem egy-egy darabot. Köszönet jár azon ismeretleneknek is akik szintén  segítettek nekem az elmúlt években a kollekcióm gyarapításában, mint eladók vagy cserepartnerek.

Köszönet nektek: 

Komcsi, Enci, Big, Anett, Csótány, Magyar Katalin, Csapó Sanyi, Judo, Szöszi, Fáber Éva, Pethe, Mocsa, Saca, Zé Norbi, Nándi, Kovács Ferike, Bartha Pisti, Pere Norbi, Cimpi, Bárány Tomi, Micike, Bai Zoli, Petike, Kis Bálint, Gabó, Eszti, Csuti, Illyés Tomi, Derencsényi Pisti, Ihász Lajos, Lokiscsabi, Balu, Papi, Csabai Sanyi, Kacsa, Goron Gergő, Reggio, Csipesz, Dodo, Pap Norbi, Pinczés Józsi, Nagy Csabi, Geci, Ronaldo, Hankó Roland, KisB, Józsa Jani, Gergőke, Csirke, Tóni, Huga Peti, Molek, Fehér Sanyi, Mezősi Laci, Buczkó Attila, Czabán Dani, Rácz Benedek, Balczó Peti, Bács Zoli, Sándor Misi, Sebő Donát,  Szanyi Sanyi, Juhász Ibolya, Édesanya és Édesapa, Hancsicsák Gyöngyi, Ibolyanéni és Feribácsi, Lilimama és Imrepapa, Bémer Erika, Bémer Zsolti, Nóci,  Palercsik Sanyi, Szitkó Reni, Radványi Robi,  Kis Imre és Imréné, Szabó Laci (Padló), Mateidesz Kata, Karsai Misi, Módi Orsi, Mike Parker & Tom, Maciej Pachut, Sztupák Peti (Miskolc), Kecsege (Zalaegerszeg), Peterszky (Ferencváros), Thomas (Bielefeld), Benito (Fiorentina), Meiter Miklós (Pécs), Nagy Róbert (Székesfehérvár).

Az Ebay, Vatera és Facebook partnereknek, a piaci és bolti eladóknak és a clubshop asszisztenseknek.

Magyar és külföldi csoportok tagjainak: Force Field, Ultra Sharks, North Side Hooligans, Lázadó Ifjúság, Balmaz Front, Red Front, Red Territory, Sziporkák, Boys 1902, Boys Bielefeld, Ultras Leverkusen, KVSC 1907 Kolozsvár, Red Alert Dunaújváros, Spartan Army Szeged, Red Blue Devils Székesfehérvár, Fighters Diósgyőr

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése