2020. október 11., vasárnap

Kispályák - Lanzarote I.

Lanzarote I


Kispályákból mindenhol akad a világon, mert ugye nem nehéz két kaput leállítani, egy bőrgolyót elszabadítni és focizni egy hegytetőn, a sivatagban, a dzsungelben vagy mint jelen esetben, egy szigeten. Lanzarote bővelkedett ilyen kis csodákban, így megér egy sorozatot, hogy bemutassam azokat a grundokat, amelyeket én is megcsodálhattam.

A szállásunkat adó Costa Teguise, azon belül is az HD Hotel hálózathoz tartozó Sunconnect egy szebb napokat is látott, vöröses színben pompázó, süllyesztett játéktérrel rendelkezett, ahol a felület kicsit kopott és homokos volt ugyan, de még mindig kiválóan használható.

Az innen egy saroknyira lévő másik hotel, a Grand Teguise Playa egy egyszerűbb, szilárd burkolatú kispályával bírt, ahol se labdafogók nem voltak, sem komolyabb "körítés", de ellenbe volt szép pálmafás környezet.

Mancha Blanca a szállásunktól már távolabb esett és csak az átutazásunknak köszönhettem, hogy megpillantottam a két pályából álló helyi "sporttelepet". A nagyobb egy kézilabdapályának megfelelő méretű grund volt, míg a kisebb egy kosárpálya mérettel rendelkezett. A pályák érdekessége volt, hogy egy négysávos futópályával voltak körbefogva.

 

Costa Teguise - HD Hotel Sunconnect:

Costa Teguise - Hotel Grand Teguise Playa:

Mancha Blanca - Mancha Blanca Small Hard Pitch:

Mancha Blanca - Mancha Blanca Small Hard "Streetball" Pitch:

hancsi78

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése